Ansøgningsprocessen trin-for-trin

At komme i gang med au pair-programmet kræver fem trin, og vi er her til at hjælpe dig gennem hvert enkelt trin.

1. Tilmeld dig et gratis informationsmøde

Tag det første skridt og tilmeld dig et møde i dag. Udfyld nogle få detaljer i dit før-ansøgningsskema for at begynde. Cultural Care Au Pair kontakter dig herefter for at tale om din børnepasningserfaring, svare på dine spørgsmål og give dig oplysninger om informationsmødet i dit område. Mødet indeholder en detaljeret præsentation af programmet og her har du også muligheden for at stille spørgsmål. Hvor det er muligt, vil du også have muligheden for at høre om en tidligere Cultural Care Au Pairs egne oplevelser. Du har også muligheden for at få lavet dit ”en-til-en” interview af vores repræsentant. Interviewet vil blive vedlagt i din ansøgning og er en forudsætning for at kunne komme af sted. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, vil vi også vurdere dit engelskniveau. Vær ikke genert! Det er sandsynligvis bedre end du tror. I nogle tilfælde tilbyder vi evalueringer ved vores informationsmøder. Vi vil fortælle dig om hvordan evalueringen foregår i dit område.

2. Færdiggør din ansøgning


Efter du er blevet tilmeldt et møde vil du modtage en e-mail med et link til din online ansøgning og alle oplysninger om, hvordan du udfylder den. Ansøgningen indeholder spørgsmål om børnepasningserfaring såvel som andre arbejds- og skoleerfaring, samt indsendelse af helbredsvurdering fra lægen og kriminel baggrundstjek. 

3. Bliv matchet med en familie


Så snart vi har modtaget din færdige ansøgning og officielt accepteret dig i programmet, vil vores medarbejdere i USA begynde at søge efter din værtsfamilie. Mens værtsfamilier kan se au pair-profiler online, vil vores team i USA tale personligt med alle værtsfamilierne og gennemgå matchingprocessen personligt.

Så snart vi har fundet et godt match, vil du og din værtsfamilie blive forbundet via din personlige onlineside. Værtsfamilien vil læse din ansøgning igennem og bestemme sig for om, du opfylder deres ønsker til en au pair. Hvis de føler, at du passer ind i deres familie, ringer de til dig for at lave et telefoninterview. Efter telefoninterviewet får både du og familien lidt tid til at bestemme, om det er det rette match for jer. Når du og familien er indforståede med matchet, begynder planlægningen af din rejse til USA!

4. Visum og transport


Vi sender dig visum- og forsikringsinformationer og bestiller din flybillet. Cultural Care Au Pair tilbyder gratis basissygeforsikring, men vi tilbyder også ekstra information om vores udvidede forsikringsdækning.

5. Au Pair Training School i New York


Du starter din au pair-oplevelse på Cultural Care Au Pairs Training School som ligger på St. John’s University på Long Island – blot 45 minutter fra New York City. På vores skole tilbringer du flere dage med lærere, som er specialiserede i børns tidlige udvikling. Før du tager af sted til din værtsfamilie, har du muligheden for at lære mere om børnenes sikkerhed, amerikansk kultur, alderssvarende aktiviteter og personlig sikkerhed i US

Tilmeld digInformationsmøder