Det er en stor – og spændende! – beslutning at blive au pair. Cultural Care står klar til at hjælpe dig gennem hver et trin af processen - lige fra at informere dig om hele programmet til du lander på amerikansk jord. Kom i gang med 4 simple trin:

Trin #1: Tilmeld dig et gratis informationsmøde

For at blive Cultural Care au pair, skal du først og fremmest deltage i et informationsmøde. Informationsmøderne finder sted med jævne mellemrum året rundt – og du er velkommen til at deltage til hver en tid.

Informationsmøderne er en fantastisk mulighed for at høre nærmere om programmet, møde de lokale Cultural Care repræsentanter og få besvaret eventuelle spørgsmål. Møderne varer typisk omkring to timer og inkluderer, hvis muligt, en præsentation fra en tidligere au pair, som kommer og fortæller om sin personlige oplevelse med programmet.

Hvis du overvejer at blive au pair og gerne vil lære mere, er der intet bedre sted at gøre det end til et af vores gratis informationsmøder. Tilmeld dig i dag!

Trin #2: Skriv din online ansøgning

Du kan oprette en profil og begynde at udfærdige din ansøgning til hver en tid. Dette er et påkrævet trin for at kunne påbegynde matchingprocessen.

En gennemtænkt og personlig ansøgning er den bedste måde at præsentere dig og din person til en fremtidig værtsfamilie samt vise dem, hvorfor du er den bedste au pair for deres familie. I ansøgningen bliver du bedt om at fortælle om din børnepasningserfaring samt din uddannelse og arbejdserfaring. Samtidig vil der være plads til at skrive om dine personlige hobbyer, interesser og talenter.

I din ansøgning skal du, udover de påkrævede informationer, også bruge:

 • Mindst tre referencer fra personer du ikke er i familie med
 • Et personligt brev til værtsfamilien
 • Billeder, der reflekterer dig og din personlighed samt dit liv
 • En lægeerklæring der påviser at dit helbred er godt nok til at deltage i programmet
 • En kopir af dit gymnasiale, eller tilsvarende, eksamensbevis, kørekort og en ren straffeattest

Vi anbefaler, at du vedlægger billeder der portrætterer dig og din personlighed, så værtsfamilier kan lære dig ordentligt at kende. Vær altid ærlig og oprigtig i dine besvarelser for at sikre, at den familie, du matcher med, kender din faktiske personlighed og livsstil.

Når alle formularerne og interviewsne er færdige, gennemser vi hele din ansøgning samt bekræfter dine referencer.

Sidst men ikke mindst skal du lave en kort, personlig video, så din potentielle værtsfamilie kan få et mere livagtigt indtryk af, hvem du er. Vi har hørt fra familierne, at de virkelig sætter pris på at se videoer fra de forskellige au pairs, og at det er en af de mest værdifulde dele af ansøgningen, når det kommer til at vælge deres fremtidige au pair.

Videoen behøver ikke være af professionel kvalitet, men en sjov og informativ video kan gøre din ansøgning ekstra mindeværdig. Og bare rolig – hvis du aldrig har lavet en video før, har vi online guides til at sætte skub i din kreativitet!

Trin #3: Match med din værtsfamilie

Det næste skrid på rejsen til at blive au pair er at matche med din værtsfamilie! Cultural Care tilbyder en super-personlig og fleksibel proces for at sikre, at du finder det helt rette match.

Vores team af Au Pair Matching Specialiser er en unik service fra Cultural Cares side. Alle vores au pairs tildeles en Matching Specialist, hvis job det er at hjælpe dig gennem de enkelte faser af matching processen.

Vi supplerer samtidig med en Matching & Interviewing Guide, og den skal nok klæde dig på til dine interviews med potentielle værtsfamilier.

Sådan fungerer matchingprocessen:

 • Når du har skrevet din ansøgning, bliver du kontaktet af din Matching Specialist, som derefter vil hjælpe dig finde et godt match.
 • Din Matching Specialist arbejder både tæt sammen med dig og med vores teams i Boston og Denver om at finde nogle gode potentielle familiematches.
 • Værtsfamilier tilsendes derefter din fulde online ansøgning og ser din video for at lære mere om dig og din personlighed.
 • Hvis en værtsfamilie ser dig som et godt match, bliver du sendt en kontaktanmodning. Husk på, at du kan være i kontakt med op til 3 værtsfamilier på samme tid. Vi giver dig mest mulig valgfrihed og støtte, så du kan finde et match, der virkelig fungerer for dig.
 • Mens du har samtaler med potentielle værtsfamilier, vil din Matching Specialist altid stå klar ved din side til at guide dig mod dit perfekte værtsfamiliematch.
 • Når du har fundet din værtsfamilie, og I er blevet enige om at gennemføre matchet, begynder vi at planlægge din rejse til USA!

Husk, at Cultural Care står klar til at hjælpe dig finde hoved og hale i matchingprocessen. Det er vores job at besvare dine spørgsmål og tage fat på eventuelle bekymringer – og så selvfølgelig at hjælpe dig med at finde din perfekte værtsfamilie!

Inden du sætter kursen mod USA, vil vi sende dig en række uddannelsesmaterialer for at sikre, at du føler dig velforberedt og klar til at kaste dig ud i din rolle som au pair. Materialerne omfatter en Get Ready Workshop til at forberede dig på livet i USA. Du vil også skulle gennemføre vores MyAuPairCourses – en serie af online kurser om børnepasning i USA – inden du kan tage af sted.

Trin #4: Få styr på visum og rejseplaner

Til sidst vil Cultural Care guide dig gennem visumansøgningen og rejseplanlægningen.

Visum: Et J-1 visum er den eneste gyldige måde at opholde sig et år i USA som au pair. Dit J-1 visum er gyldigt i 12 måneder efterfulgt af en 30-dages periode, hvor du har mulighed for at forsætte din rejse i USA. Vi sender dig alle nødvendige dokumenter til din visumansøgning og guider dig gennem hele processen. Du skal selv booke en visumaftale på din nærmeste Amerikanske ambassade og møde op til et personligt interview, hvorefter du får dit visum.

Afrejse: Cultural Care står for at booke din flybillet til USA fra en udvalgt lufthavn i dit hjemland. De fleste vil rejse sammen med andre au pairs, der også skal af sted fra eksempelvis Kastrup Lufthavn – og bare rolig; vi har repræsentanter stående klar til at modtage dig, når du lander!

Alle au pairs flyver direkte til New York – derfra vil vi arrangere transporten til vores Au Pair Training School, der ligger lige uden for New York City. Her vil du bo den første uge og blive forberedt på dit år som au pair.

Når du er færdig ved Au Pair Training School, vil Cultural Care ligeledes sørge for transport på det sidste skridt af rejsen til USA – nemlig hjem til din værtsfamilie!