Cultural Care Au Pair

Det er en stor – og spændende! – beslutning at blive au pair. Cultural Care står klar til at hjælpe dig gennem hver et trin af processen - lige fra at fortælle dig alt om programmet til du lander på amerikansk jord. Kom i gang med 4 simple trin:

Trin #1: Tilmeld dig et gratis informationsmøde

For at blive Cultural Care au pair, skal du først og fremmest deltage i et informationsmøde i en by nær dig. Informationsmøderne finder sted med jævne mellemrum året rundt – og du er velkommen til at deltage til hver en tid. Informationsmøderne er en fantastisk mulighed for at høre nærmere om programmet, møde de lokale Cultural Care repræsentanter og få besvaret eventuelle spørgsmål. Møderne varer typisk omkring to timer og inkluderer om muligt en præsentation fra en tidligere au pair, som kommer og fortæller om sin personlige oplevelse med programmet.

Hvis du overvejer at blive au pair og gerne vil lære mere, er der intet bedre sted at gøre det end til et af vores gratis informationsmøder. Tilmeld dig i dag!

Trin #2: Skriv din online ansøgning

Du kan oprette en profil og begynde at udfærdige din ansøgning til hver en tid, og det er et påkrævet trin for at kunne påbegynde matchingprocessen.

En veludtænkt og personlig ansøgning er den bedste måde at præsentere dig og din personlighed for en fremtidig værtsfamilie og vise dem, hvorfor du er den bedste kandidat. I ansøgningen bliver du bedt om at fortælle om din børnepasningserfaring samt din uddannelse og arbejdserfaring. Samtidig vil der være plads til at skrive om dine personlige hobbyer, interesser og talenter.

Ud over at dele disse informationer i din ansøgning skal du også bruge:

 • Mindst tre referencer fra ikke-familiemedlemmer
 • Et personligt brev til værtsfamilien
 • Billeder, der reflekterer din personlighed og dit liv
 • En lægeerklæring på, at du er sund nok til at deltage i programmet
 • Kopier af dit gymnasiale eller tilsvarende eksamensbevis, kørekort og en ren straffeattest

Vi anbefaler, at du vedlægger billeder, der portrætterer dig og din personlighed, så værtsfamilier kan lære dig ordentligt at kende. Vær altid ærlig og oprigtig i dine besvarelser for at sikre, at den familie, du matcher med, kender din faktiske personlighed og livsstil.

Når alle formularerne og interviewsne er færdige, gennemser vi hele din ansøgning og bekræfter dine referencer.

Sidst men ikke mindst skal du lave en kort, personlig video, så din potentielle værtsfamilie kan få et mere livagtigt indtryk af, hvem du er. Vi har hørt fra familierne, at de virkelig sætter pris på at se videoer fra de forskellige au pairs, og at det er en af de mest værdifulde dele af ansøgningen, når det kommer til at vælge deres fremtidige au pair.

Videoen behøver ikke være af professionel kvalitet, men en sjov og informativ smagsprøve kan gøre din ansøgning ekstra mindeværdig. Og bare rolig – hvis du aldrig har lavet en video før, har vi online guides til at sætte skub i din kreativitet!

Trin #3: Match med din værtsfamilie

Det næste skrid på rejsen til at blive au pair er at matche med din værtsfamilie! Cultural Care tilbyder en super-personlig og fleksibel proces for at sikre, at du finder det helt rette match. Vi supplerer samtidig med en Matching & Interviewing Guide, og den skal nok klæde dig på til dine interviews med potentielle værtsfamilier.

Sådan fungerer matchingprocessen:

 • Når din ansøgning er godkendt, sendes den videre til vores kontorer i Boston og Denver, hvor vores Placement Managers vil gennemse dine kompetencer og kvalifikationer.
 • De vil så finde et godt match og forbinde dig og den potentielle værtsfamilie gennem din Au Pair Online Account, hvor du derefter vil kunne læse nogle grundlæggende oplysninger om værtsfamilien, børnene og området, hvor de bor.
 • Værtsfamilien vil ligeledes tage et kig på din komplette onlineansøgning og se din video for at få et indtryk af, hvem du er.
 • Hvis værtsfamilien føler, at du kunne være det rette valg, vil de ringe til dig eller sende dig en e-mail for at aftale et telefonisk interview.
 • Efter interviewet får du og familien tid til at beslutte, om I er et godt match.
 • Når begge parter accepterer, kan du begynde at planlægge din afrejse.

Husk, at Cultural Care står klar til at hjælpe dig finde hoved og hale på matchingprocessen. Det er vores job at besvare dine spørgsmål og tage fat på eventuelle bekymringer – og så selvfølgelig at hjælpe dig finde den perfekte værtsfamilie for netop dig!

Inden du sætter kursen mod USA, vil vi sende dig en række uddannelsesmaterialer for at sikre, at du føler dig velforberedt og klar til at kaste dig ud i din rolle som au pair. Materialerne omfatter en Get Ready Workshop til at forberede dig på livet i USA. Du vil også skulle gennemføre vores MyAuPairCourses – en serie af online kurser om børnepasning i USA – inden du kan tage af sted.

Trin #4: Få styr på visum og rejseplaner

Til sidst vil Cultural Care guide dig gennem visumansøgningen og rejseplanlægningen.

Visum: Et J-1 visum er den eneste gyldige måde at opholde sig et år i USA som au pair. Dit J-1 visum er gyldigt i 12 måneder efterfulgt af en 30-dages periode, hvor du har lov til at forsætte din rejse i USA. Vi sender dig alle nødvendige dokumenter til din visumansøgning og guider dig gennem hele processen. Du skal selv booke en visumaftale på din nærmeste Amerikanske ambassade og møde op til et personligt interview, hvorefter du får dit visum.

Afrejse: Cultural Care står for at booke din flybillet til USA fra en udvalgt lufthavn i dit hjemland. De fleste vil rejse sammen med andre au pairs, der også skal af sted fra eksempelvis Kastrup Lufthavn – og bare rolig; vi har repræsentanter stående klar til at modtage dig, når du lander!

Alle au pairs flyver direkte til New York – derfra vil vi arrangere transporten til vores Au Pair Training School, der ligger lige uden for New York City. Her vil du bo den første uge og blive forberedt på dit år som au pair.

Når du er færdig ved Au Pair Training School, vil Cultural Care ligeledes sørge for transport på det sidste skridt af rejsen til USA – nemlig hjem til din værtsfamilie!