Find ud af, om livet som au pair er noget for dig!

Deltag i et infomøde online eller i virkeligheden, hvis du vil lære mere om vores program og møde en forhenværende au pair.

Hvad er et infomøde?

Infomøder udgør en sjov og gratis mulighed for at få mere information om vores program! Vores møder er uforpligtende og har til hensigt at give dig en chance for at finde ud af, om det kunne være noget for dig at blive au pair.

What is an info meeting?

Info meetings are a fun and free way to get more information about our program! Our meetings are non-binding and a chance for you to find out if being an au pair is right for you.

Meet & Greet

Du vil møde dine lokale repræsentanter for Cultural Care Au Pair, og de vil besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om at være au pair i USA.

Mød en forhenværende au pair

Når vi kan, sørger vi for at invitere tidligere au pairs til at deltage i vores møder, så du kan stille dem spørgsmål om deres oplevelse.

Hæng ud så længe du vil

Møderne varer typisk omkring en time, men kan sommetider vare længere, hvis der er mange spørgsmål om livet som au pair.

Ofte stillede spørgsmål om informationsmøder

Må jeg tage en ven med til mødet?

Absolut! Medbring gerne venner eller familie. Særligt hvis du har en ven, der også kunne være interesseret i programmet.

Er det virkelig gratis?

Ja! Kom glad og hør mere om at være au pair i USA - gratis!

Hvad forpligter jeg mig til, hvis jeg kommer til et møde?

Intet som helst! Du skal intet andet end at finde ud af, om livet som au pair kunne være noget for dig.

Bør jeg påbegynde min au pair-profil, før jeg kommer til et infomøde?

Det er en god idé at aktivere din profil, før du kommer til et infomøde - især hvis du tænker, at du gerne vil af sted til USA snart.

Hvad hvis jeg bliver nødt til at melde afbud?

Ring gerne til vores kontor, hvis du vil melde afbud. Så kan vi eventuelt planlægge et nyt tidspunkt, hvor du kan komme.

Hvad sker der efter et møde?

Efter mødet er det bare om at beslutte, om det at blive au pair er det rette for dig. Vi vil være behjælpelig med alverdens spørgsmål, du måtte have - og også til at hjælpe dig med at begynde din rejse, så snart du er klar.