Hvorfor vælge os?

Vi giver dig et enormt udvalg af værtsfamilier over hele USA, et omfattende træningsprogram, rejseforberedelse og support – så det er ikke underligt, at så mange au pairs vælger Cultural Care.

Når du vælger Cultural Care Au Pair, vælger du også verdens største og mest erfarne au pair netværk. Over de sidste 25 år har vi sendt mere end 145.000 unge mennesker til USA som au pairs.

Med andre ord: Vi er specialister i kulturel udveksling for au pairs. Og så står vi altid klar til at hjælpe, så du kan føle dig forberedt, sikker og spændt, når du tager de første skridt på rejsen mod USA.

1. Global support fra Cultural Care

Cultural Care tilbyder den perfekte balance mellem på den ene side trygheden ved at have en stor organisation bag sig og på den anden side praktisk, personlig support. Du kan kontakte os døgnet rundt i såvel dit hjemland som USA, hvilket gør det nemt at stille spørgsmål eller lufte dine bekymringer. Det er vores arbejde at gøre en kompliceret proces super simpel, så din oplevelse som au pair kan forløbe så gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Læs mere om vores support gennem hele processen.

2. Screening af og matching med værtsfamilier

Cultural Care har verdens største pulje af værtsfamilier at vælge fra, hvorfor du med os optimerer dine chancer for at finde det perfekte match. Vi screener omhyggeligt vores værtsfamilier for at sikre, at du får et trygt og rart ophold i USA, og vi skræddersyr den enkelte matchingproces for at møde alle vores deltageres behov.

Læs mere om matchingprocessen.

3. Au pair træning og forberedelse

Cultural Care tror på, at det bedste springbræt til et fantastisk ophold som au pair er god forberedelse og en grundig introduktion til USA. Derfor har vi skabt en række omfattende forberedende træningsmaterialer, der har til formål at klæde dig på til denne oplevelse for livet. Vi har også sammensat eksklusive træningsprogrammer, så du bliver forberedt bedre end ved noget andet bureau – helt uden ekstra omkostninger. Disse inkluderer blandt andet MyAuPairCourses (et ekspertledet online kursus i børnepasning i USA), vores Get Ready Workshop (en online workshop, der vil forberede dig på den store rejse) og selvfølgelig vores Au Pair Training School.

Læs mere om, hvordan vi uddanner og forbereder vores au pairs på at arbejde med amerikanske familier.

4. Officiel U.S Department of State sponsor

Den eneste lovlige måde, hvorpå du kan være au pair i USA, er gennem en godkendt sponsor såsom Cultural Care. Vores team i USA arbejder tæt sammen med U.S. Department of State og følger deres strikse retningslinjer for at sikre, at alle programdeltagere behandles retfærdigt og får en oplevelse af sublim kvalitet under deres ophold i udlandet. Samtidig er vi medlemmer af International Au Pair Association (IAPA), hvilket betyder, at vi har et ”kvalitetsmærke” som et amerikansk au pair program.

Læs mere om vores retningslinjer for au pairs som fremsat af U.S. Department of State.