Hvad er en au pair?

Find ud af, hvad det vil sige at være au pair.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig for mere information!

Køn*

En au pair bor sammen med sin amerikanske værtsfamilie i et år eller mere og hjælper til med at passe børnene. Til gengæld får de gratis kost og logi, ugentlige lommepenge og muligheden for at rejse og studere i USA.

Hvis du elsker børn og gerne vil bruge et år på at vokse både personligt og fagligt, kunne au pair-programmet være som skabt for dig.

Hvad laver en au pair?

Som har pair vil du have mulighed for at rejse, lære, udvikle dig og få nye venner – men hovedelementet i din oplevelse som au pair er selvfølgelig at passe dine værtsbørn. Som et betroet og omsorgsfuldt medlem af familien vil du sørge for, at børnene altid er trygge, glade og aktive. Eksempler på ansvarsområder omfatter tilberedning af børnenes måltider, transport til og fra skole, leg og spil, vasketøj mv.

En au pairs ansvarsområder afhænger hovedsageligt af, hvor gamle værtsbørnene er – med vores program har du mulighed for at passe både nyfødte, småbørn og ældre børn i skolealderen.

Når det handler om de allermindste på 3 måneder og derover, kan du for eksempel stå for at give flaske, bade, lege og putte dem, når de skal i seng eller sove middagslur.

Passer du børn i børnehavealderen, vil du formentlig bruge meget af tiden på kreativ leg, udendørs aktiviteter og lærerige udviklingsopgaver med bøger og tegnegrej.

Er børnene i skolealderen, bliver det ofte en au pairs opgave at være rollemodel og mentor, som kan hjælpe med lektierne og køre til og fra træning, legeaftaler, skole og andre aktiviteter.

Uanset hvor gamle dine værtsbørn er, er der slet ingen tvivl om, at I vil få et stærkt og helt unikt bånd!

Du kan se læse om en dag i en au pairs liv, hvis du vil have indblik i, hvordan dit skema og dine ansvarsområder eksempelvis kunne se ud.

Hvorfor blive au pair?

At være au pair handler om så meget mere end bare at passe børn. Du vil også tage universitetsfag, få venner fra hele verden og selvfølgelig få mulighed for at udforske mere af USA.

Som au pair kan du nyde godt af følgende:

 • Personlig udvikling

  Ved at bo i udlandet vil du blive mere uafhængig og selvsikker – og du vil komme ud på den anden side med en fornemmelse af at være klar på det næste kapitel af dit liv.

 • Kulturel udveksling

  Bliv en del af en amerikansk familie, og oplev den amerikanske livsstil tæt på, idet du samtidig deler ud af din egen kultur, så I alle kan udvide jeres horisonter gennem kulturel udveksling.

 • Professionel erfaring

  At være au pair kan være afgørende for din fremtid. Arbejdserfaringen ser godt ud på dit CV og kan hjælpe dig til at udvikle værdifulde egenskaber, som kan have betydning for næste del af din karriere.

 • Rejsemuligheder

  Udnyt muligheden for at fordybe dig i dit nye hjem, idet du også rejser omkring og oplever resten af USA med dets alsidige byer og landskaber.

 • Uddannelse

  Du får mulighed for at tage valgfrie fag på et amerikansk universitet og tilegner dig på den måde også uddannelsesmæssig erfaring, imens du har det sjovt og ser verden fra en helt anden vinkel.

 • Livslange minder

  Mød au pair-venner fra hele verden, og skab uforglemmelige minder – idet du samtidig opbygger et globalt netværk.

Forestil dig at opleve USA helt tæt på. Forestil dig alle de venner du vil få fra hele verden. Forestil dig at blive en del af en ny familie – få et nyt hjem. Forestil dig at blive au pair.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=wQSI0WvUVJM