Information til dig, som er forælder til en au pair

En guide til au pair-oplevelsen: Særligt for forældre

Vi ved, at det på den ene side er en af de vigtigste opgaver som forældre at opmuntre sit barn til at opleve verden – men at det på den anden side kan være enormt skræmmende. Hos Cultural Care er det vores overbevisning, at et ophold som au pair er en af de sikreste måder for unge at prøve kræfter med udenlandsophold.

Som au pair får dit barn en unik mulighed for at lære at stå på egne ben, idet de samtidig befinder sig i trygge rammer hos en værtsfamilie og med støtte fra Cultural Care 24/7. Vi kan forsikre dig om, at au pair programmet vil være det ultimativt bedste sikkerhedsnet, når dit barn skal ud og opleve verden.Hvad er en au pair?

Udtrykket au pair betyder bogstaveligt ”på lige fod med” på fransk, hvilket faktisk er helt rammende for den måde, hvorpå en au pair bliver en del af en amerikansk familie som ansvarlig for børnepasningen.

Programmet er en enestående mulighed for at vokse og blive mere selvstændig og for samtidig at opleve kulturel udveksling i trygge rammer.

Når en au pair træder ind i sin værtsfamilie, bliver deres primære ansvarsområde at passe familiens børn samt hjælpe med børnerelaterede opgaver i hjemmet. Udover de daglige pligter giver programmet dem en utrolig chance for at generere selvtillid samt udvikle sig på en lang række områder, der kan være til gavn for dem fremadrettet.Hvem er værtsfamilierne?

Vores værtsfamilier kommer fra hele USA og har alle det til fælles, at de er på udkig efter den perfekte au pair til deres børns behov. Mens værtsfamilierne selv er meget involverede i at finde og udvælge deres ideelle au pair, har man som au pair også noget at skulle have sagt i forhold til, hvilken familie man kunne tænke sig. Der er ingen tvivl om, at samtlige værtsfamilier er henrykte over at kunne byde en au pair velkommen i deres hjem og tage del i en unik kulturudveksling.Hvad er fordelene for dit barn?

Der er uendeligt mange fordele ved at tage på et udenlandsophold, hvor man både får lov at tage ansvar, tjene penge, møde nye mennesker og skabe minder for livet.

The benefits of travelling overseas whilst holding a responsible position, earning money, creating connections and lasting memories are endless.

Forbedrede engelskkundskaber

Når man befinder sig i et miljø, hvor engelsk er det primære sprog, sker der helt naturligt underværker, når det kommer til ens egne sprogkundskaber. Og det at lære engelsk på et flydende niveau har selvfølgelig utallige fordele, når det kommer til fremtidige jobmuligheder.

Akademiske studier

Au pairs får mulighed for at tage del i det amerikanske studieliv ved at tage et fag på et lokalt universitet, hvor de altså kan fremme deres studier. At gå til undervisning, lære nye ting, få venner i nærområdet og tage med til basketball- eller fodboldkampe er alle integrerede dele af den unikke au pair-oplevelse.

Professionel udvikling

Når man som au pair vender hjem, vil man besidde en ny vifte af færdigheder, som kan være til gavn på den fremtidige karrierevej. Det fuldtidsansvar, der naturligt er en del af programmet, fremavler selvstændige og handlekraftige individer med gode prioriteringsevner og mange andre færdigheder.

International erfaring

At rejse til udlandet og prøve kræfter med livet som lokal åbner nye døre for enhver, der har været au pair. At være en del af en amerikansk familie og deltage i alle mulige forskellige aktiviteter gør det herunder muligt for au pairs at danne et netværk af globale kontakter, så de kan blive kulturelt velbevandrede verdensborgere.

Cultural Cares omfattende støttenetværk

Vores supportnetværk i USA er virkelig omfattende og faktisk større end noget andet au pair-agentur i landet. Med andre ord vil vores au pairs altid kunne føle sig trygge under deres ophold hos deres amerikanske værtsfamilier.

Allerede fra begyndelsen af processen har vi matching-specialister siddende til at sikre, at au pairs havner hos deres ideelle værtsfamilier. Og med støttepersonale klar 24/7 kan vi garantere dig for, at dit barn altid vil have støtte og vejledning under hele deres rejse som Cultural Care au pair i USA.

Vores supportnetværk i USA

Cultural Care-kontor i Boston

Vores Boston-baserede hovedkvarter er proppet til randen med personale, der brænder for au pair programmet. Som au pair kan man altid falde tilbage på deres kontinuerlige støtte og den bedst mulige hjælp, man kunne ønske sig under sin au pair-oplevelse.

Cultural Care-kontor i Denver

Det venlige personale på kontoret i Denver står ligeledes klar til at hjælpe au pairs med diverse henvendelser og kan uden problemer håndtere forespørgsler på tværs af tidszoner, så man aldrig vil føle sig alene.

Local Childcare Consultant (LCC)

Vores færdiguddannede, lokale børnepasningskonsulenter (LCC’er) befinder sig inden for maks en times kørsel fra en hvilken som helst au pair-placering, så der altid er hjælp og støtte at hente. LCC’er er forpligtede til at række ud til deres au pairs hver måned for at sikre, at programmets retningslinjer bliver overholdt af værtsfamilierne, samt for at tjekke op på den enkeltes trivsel.Pålideligt program siden 1989

Med over 30 års erfaring med matching og placering af au pairs, alle hos passende værtsfamilier, har vi opnået vidtrækkende viden inden for området - hvilket også er en del af grunden til, at vores program har vokset sig så stort.

Reguleret af U.S. State Department

Vores au pair-program superviseres af det amerikanske udenrigsministerium. Cultural Care Au Pair er dermed en af de få udpegede sponsororganisationer, der anerkendes af US Department of State med tilladelse til at screene og udvælge potentielle au pairs.

Support hjemmefra

Fuld support vil desuden altid være tilgængelig fra kontorer i au pairens hjemland, hvor mere end 80% af personalet består af tidligere au pairs, der har virkelig godt indblik i, hvad hele oplevelsen drejer sig om.

Rejseforsikring

Alle au pairs hos Cultural Care nyder godt af en omfattende gruppeforsikring, der er udarbejdet særligt til au pairs. Forsikringen inkluderer medicinsk dækning plus ansvars- og juridisk forsikring, tyverisikring og programafbrydelse.