Vi, hos Cultural Care Au Pair, vil gøre alt der står i vores magt for, at du kan få en vidunderlig oplevelse som au pair – og vi tror på, at grundig forberedelse og en god introduktion til USA er det bedste sted at starte! Derfor har vi sammensat et træningsprogram, der vil klæde dig bedre på til livet som au pair, end noget andet bureau – uden ekstra omkostninger.

Vores undervisningsplan er udviklet i samarbejde med specialister i børnepasning, sundhed og uddannelse. Samtidig har vi samlet feedback fra tidligere Cultural Care au pairs i forsøget på at give dig alle de mest værdifulde informationer og instruktioner.

Så snart du er blevet accepteret som en del af vores Cultural Care program, vil du kunne begynde at forberede dig med følgende værktøjer:

  • Du vil først og fremmest modtage din My Au Pair Travel Kit – en håndbog fyldt med tjeklister og opgaver, der guider dig trin-for-trin til livet i USA.
  • Du vil få adgang til din Au Pair Online Account – din personlige online platform, der samler alle aspekter af din rejse! Her kan du læse om potentielle værtsfamilier, se din rejseplan og meget mere.
  • Du vil ligeledes blive bedt om at gennemføre MyAuPairCourses – et omfattende online træningskursus, som du får adgang til gennem din Au Pair Online Konto. Kurset har fokus på børnepasning i USA og omfatter interaktive videoer og quizzes designet af de bedste sundheds- og børnepasningseksperter på området. Og du kan selvfølgelig tage det i dit eget tempo!
  • Du vil modtage en Matching & Interviewing Guide – denne guide har til formål at forberede dig på interviews med potentielle værtsfamilier.
  • Du vil deltage i en online Get Ready Workshop umiddelbart inden afrejse til USA.
  • Din formelle træning slutter med et ophold på vores Au Pair Training School i New York. Her vil du bo i fem dage og møde andre au pairs fra hele verden, samt lære hvad du kan forvente af dit år som au pair. Dine undervisere vil gennemgå emner som effektiv kommunikation, udfordrende situationer med børn, dynamikken i en værtsfamilie, når man bor og arbejder sammen, og meget mere. Læs mere om vores Au Pair Training School.