Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Se svarene på FAQs om vores program – fra programregler til matchingprocessen til dit ophold i USA - og meget mere!

Vil du vide mere?

Tilmeld dig for mere information!

Køn*

Har du yderligere spørgsmål til au pair programmet? Nedenfor følger svar på nogle af de spørgsmål, vi får allermest.

Hvis dit spørgsmål ikke besvares herunder, så tøv ikke med at kontakte vores lokale kontor! Vi er blot et telefonopkald eller en e-mail væk.

Programregler

Kan jeg rejse til USA som au pair i kun 3, 6 eller 9 måneder?

I henhold til U.S. Department of State's visumreglement skal enhver au pair bo hos sin værtsfamilie i mindst 12 måneder. Denne regel gælder således ikke kun au pairs hos Cultural Care, men også for alle andre bureauer.

Mere end 40% af vores au pairs vælger at forlænge deres ophold ud over de 12 måneder, med yderligere 6, 9 eller 12 måneder, for at blive endnu længere hos deres værtsfamilier eller for at opleve mere af USA.

Vil jeg have mulighed for at forlænge mit ophold i USA?

Ja. Ud over minimumskravet på 12 måneder som au pair i USA kan du forlænge dit ophold med yderligere 6, 9 eller 12 måneder. Mere end 40% af vores au pairs vælger at udnytte denne vidunderlige mulighed!

Accepterer i mandlige au pairs?

Mænd er absolut velkomne i Cultural Care Au Pair programmet! Bare vær opmærksom på, at din søgen efter en værtsfamilie kan tage lidt længere tid som mandlig ansøger. Derfor skal du være ekstra åben og motiveret - og gerne have masser af erfaring med såvel børnepasning som kørsel. Som for alle andre au pairs gælder det, at jo mere erfaring med børnepasning man har, jo bedre chance har man for at finde en værtsfamilie.

Hvad hvis jeg allerede har en værtsfamilie i USA?

Hvis du allerede har fundet en værtsfamilie, så kontakt os med det samme, så vores kontor kan tilmelde din familie til programmet samt sikre, at du kan få et officielt J-1 visum. Da det er vores mission at sørge for, at du får succes med programmet, vil din værtsfamilie stadig blive grundigt screenet af os, og vi vil følge vores normale gennemgangsprocedure; herunder kriminelle baggrundstjeks.

Hvad er forskellen mellem en ”au pair” og en ”barnepige”?

”Au pair” er fransk og kan oversættes til ”on par” eller ”på lige fod”, hvilket vil sige, at en au pair lever på lige fod med sin værtsfamilie. Au pairs kommer fra et andet land, og både au pairen og værtsfamilien har en interesse i at lære om hinandens kulturer og livsstile via kulturel udveksling. En au pair skal have god erfaring med børnepasning, men ikke nødvendigvis besidde professionelle kvalifikationer inden for feltet. I USA er au pair programmet et reguleret visum-program, der begrænser en au pairs alder til mellem 18 og 26 år og i øvrigt omfatter diverse regler vedrørende ansvarsområder, arbejdstimer og kompensation. I modsætning hertil har en barnepige ofte en officiel uddannelse inden for børnepasning. Hertil kommer, at en barnepige ikke altid bor i familiens hjem og ofte har flere huslige pligter, end en au pair har lov at udføre.

Hvad er det ugenlige stipendium?

Alle au pairs i USA modtager et ugenligt stipendium direkte fra deres værtsfamilie. Stipendiet er skattepligtigt, og du skal betale skat for din tid i USA. Det amerikanske statsdepartements regulativer fremsætter mindstebeløbet en værtfamillie skal betale til au pairs, hvilket i øjeblikket beregnes som mindst $195.75 per uge. Værtsfamilier og au pairs er velkomne til at diskutere og enes om en højere kompensation end mindstestipendiet på $195.75. Dette kan dog ikke lede til at man som au pair arbejder mere end det lovmæssigt tilladte maksimum (10 timer per dag, 45 timer per uge) eller andet end børnepasningsrelateret arbejde.

Ansøgnings- og matchingprocessen

Hvor lang tid går der fra jeg ansøger til jeg tager af sted til USA?

Det tager mindst 2-3 måneder på at behandle din fulde ansøgning, finde dig en værtsfamilie og forberede dig på dit år som au pair. Tidshorisonten afhænger dog af, hvor aktiv du er ift. udfærdigelsen af din au pair profil, engagement i matchingprocessen og arrangering af rejseplaner. Hvis du ikke har travlt, kan du påbegynde din ansøgning et helt år i forvejen.

Hvad er en børnepasningsreference?

En børnepasningsreference er en bekræftelse fra et voksent menneske på, at du har en vis mængde erfaring med børnepasning. En reference kan eksempelvis være: En forælder til et barn, du har passet, en lærer eller pædagog fra en skole eller børneinstitution, hvor du har været i praktik, en træner eller et bestyrelsesmedlem fra en organisation, hvor du har trænet eller arbejdet med børn, eller en repræsentant fra et ungdomsprogram, du har været en del af. Hvis du har babysittet søskende eller familiemedlemmer, kan et medlem af din egen familie også udfylde din børnepasningsreference.

Hvad er en personlig reference?

En personlig reference er en bekræftelse fra et voksent menneske på, at du er egnet til at være au pair hos en amerikansk værtsfamilie. Da vores værtsfamilier er mere tilbøjelige til at tage en voksens ord for gode varer grundet vedkommendes bredere livserfaring, er det en dårlig idé at indsende en reference fra en ven eller jævnaldrende. Prøv at få en reference fra en lærer, chef eller en anden offentlig person i dit lokalmiljø. Folk, der kan være forudindtagede til at sige positive ting om dig, herunder venner og familiemedlemmer, er ikke tilrådelige at vælge som referencer.

Hvor mange referencer skal jeg bruge?

Du skal i alt bruge tre referencer fra tre forskellige voksne, der ikke er i familie med dig. Mindst én af disse skal være en børnepasningsreference.

Hvordan tjekker Cultural Care mine referencer?

Vi ringer til alle dine børnepasningsreferencer for at bekræfte de detaljer, de har rapporteret vedrørende din erfaring; herunder det omtrentlige antal timer, du har passet børn. Vi kontakter også dine personlige referencer.

Jeg har ikke fået kørekort endnu. Kan jeg stadig ansøge?

Det er et krav, at alle au pairs besidder et gyldigt kørekort, så vi kan ikke godkende din ansøgning, før du har bestået din køreprøve. Vi anbefaler dog, at du færdiggør resten af din ansøgning i mellemtiden, så den er klar til at blive godkendt, så snart du får dit kørekort. Af sikkerhedsmæssige årsager er det nødvendigt, at du er en erfaren, ansvarlig chauffør og vil være komfortabel med kørsel i USA.

Hvordan fungerer matchingprocessen?

Det er et krav, at alle au pairs besidder et gyldigt kørekort, så vi kan ikke godkende din ansøgning, før du har bestået din køreprøve. Vi anbefaler dog, at du færdiggør resten af din ansøgning i mellemtiden, så den er klar til at blive godkendt, så snart du får dit kørekort. Af sikkerhedsmæssige årsager er det nødvendigt, at du er en erfaren, ansvarlig chauffør og vil være komfortabel med kørsel i USA.

Din au pair oplevelse

Kan jeg skifte værtsfamilie, hvis vi ikke kommer godt ud af det med hinanden?

Vores førsteprioritet er, at både du og din værtsfamilie får en fantastisk oplevelse, og det tager altid lidt tid at lære hinanden ordentligt at kende. Nogle gange opstår der alligevel personlige konflikter mellem en au pair og en værtsfamilie. I disse tilfælde vil Cultural Care Au Pair arbejde på højtryk for at finde den bedste løsning for begge parter.

Hvordan kan jeg få venner, når jeg er au pair?

Der er masser af muligheder for at få nye venner, når du begiver dig ud på dit au pair-eventyr! Her er et par af dem:

  1. På vores Au Pair Training School, deltager du i undervisning med au pairer fra hele verden, som rejser til USA samtidig med dig.
  2. Sammenkomster i nærområdet. Din Local Childcare Consultant sætter dig i forbindelse med andre au pairs i nærheden.
  3. De månedlige support and social-opkald organiseret af vores Cultural Care team i USA er en oplagt mulighed for at lære andre au pairs at kende.
  4. Til den undervisning, du har valgt at følge på et lokalt universitet, hvor du vil komme i kontakt med andre amerikanske og internationale studerende.
  5. Gennem din værtsfamilie og det lokalsamfund, de er en del af.
Vil jeg få mulighed for at studere?

En del af retningslinjerne for au pairs fremsat af U.S. Department of State går netop på, at alle au pairs skal tilmeldes et undervisningsprogram under deres ophold i USA. Dette er en fantastisk måde for au pairs at møde andre mennesker i deres egen aldersgruppe, mens de samtidig får mulighed for at studere et fag, der kunne være nyttigt i deres fremtidige liv og karriere. Forhenværende Cultural Care au pairs har taget kurser i alt fra computervidenskab og amerikansk kultur til fremmedsprog og børnepasningsrelaterede fag. Husk dog på, at dine studier skal passe ind i dit skema som au pair og børnepasser. Skemaet vil være givet på forhånd og udarbejdes i samarbejde med dine værtsforældre.