Visumansøgning og rejseplaner

Vores medarbejdere hjælper dig gennem hver en fase af visumansøgningen og rejseplanlægningen.

Cultural Care Au Pair er godkendt af U.S Department of State som en officiel sponsor for au pair programmet. Det betyder, at vi fungerer som din sponsor, så du kan få et J-1 Exchange Visitor Visa.

Et J-1 visum er den eneste gyldige måde at opholde sig et år i USA som au pair. Cultural Care sender dig alle nødvendige dokumenter til din visumansøgning og guider dig gennem hele processen. Vi hjælper dig ligeledes med at booke en visumaftale på din nærmeste Amerikanske ambassade, hvor du skal møde op til et personligt interview, hvorefter du får dit visum.

Vores medarbejdere står også for at booke din flybillet fra dit hjemland til New York, hvor du vil gennemføre programmet på vores Au Pair Training School, inden du flytter ind hos din værtsfamilie. Vi har repræsentanter stående klar til at modtage dig i lufthavnen, når du lander, og de vil tage dig med til vores Training School, hvor din rejse begynder!

Du kan flyve til USA næsten en hvilken som helst uge på året. Som en del af matchingprocessen skal du og din værtsfamilie blive enige om din ankomstdato. Når denne er bekræftet, kender du ligeledes din omtrentlige afrejsedato – men den endelige dato og tidspunktet vil først bekræftes, når din flybillet bookes. Du vil med høj sandsynlighed skulle rejse sammen med andre au pairs, der er lige så spændte på at begynde deres fantastiske eventyr, som du er. Vi sørger for, at du kommer i forbindelse med eventuelle andre rejsende au pairs, der skal med samme fly, så du kan få venner lige fra begyndelsen!

Når du er færdig ved vores Au Pair Training School, vil du så rejse – enten med bus eller fly – direkte hjem til din værtsfamilie. Cultural Care arrangerer transporten både hjem til din amerikanske værtsfamilie og fra din værtsfamilie tilbage til dit hjemland, når du afslutter programmet.