Cultural Care Au Pair

Forestil dig at opleve USA indefra. Forestil dig alle de venner, du ville få fra hele verden. Forestil dig at blive medlem af endnu en familie – endnu et hjem. Forestil dig, hvor fedt det ville være at blive au pair.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=w_UCrCwKPDU

Hvad er en au pair?

En au pair er en 18 til 26-årig deltager i et kulturelt udvekslingsprogram. Han eller hun rejser til USA på et J-1 Exchange Visitor Visa og bliver der i 12-24 måneder.

Under sit ophold i USA bor vedkommende med en amerikansk værtsfamilie og passer værtsbørnene i bytte for kulturel fordybelse, rejsemuligheder og uddannelse – og en oplevelse for livet. ”Au pair” kommer fra det franske ”on par” og reflekterer det unikke forhold, en au pair har til sin værtsfamilie: Man er ligeværdige, gensidigt berigende og drager omsorg for hinanden.

Au pair programmet blev oprettet i 1986 af U.S. Department of State i et forsøg på at fremme kulturel udveksling mellem amerikanske familier og besøgende fra hele verden. I løbet af de sidste 25 år har Cultural Care Au Pair sendt mere end 125.000 unge til USA som au pairs, hvilket gør os til det største og mest erfarne au pair bureau i hele verden.

Hvad laver en au pair?

Ifølge programmets grundlæggende retningslinjer, som fremsat af U.S. Department of State, skal en au pair:

 • Bo med en værtsfamilie i 12 måneder og eventuelt 6, 9 eller 12 yderligere måneder
 • Levere 10 timers daglig eller 45 timers ugentlig børnepasning
 • Gennemføre mindst seks akademiske fagpoint eller tilsvarende timer ved en formel uddannelsesinstitution
 • Modtage gratis kost og logi, en ugentlig løn på $195.75 og op til $500 i tilskud til omkostningerne i forbindelse med deres studier

Som har pair vil du have mulighed for at rejse, lære, udvikle dig og få nye venner – men hovedelementet i din oplevelse som au pair er selvfølgelig at passe dine værtsbørn. Som et betroet og omsorgsfuldt medlem af familien vil du sørge for, at børnene altid er trygge, glade og aktive. Eksempler på ansvarsområder omfatter tilberedning af børnenes måltider, transport til og fra skole, leg og spil, vasketøj mv.

Hvorfor blive au pair?

Hvis du elsker børn og har lyst til at opleve livet i et andet land, så kunne au pair programmet være det ideelle eventyr for dig. Som au pair vil du få følgende:

Why be an au pair?
 • Personlige kompetencer

  Bliv uafhængig og selvsikker, og træd ud på den anden side af oplevelsen med en følelse af at være bedre forberedt på næste kapitel af dit liv.

 • Kulturel udveksling

  Bo hos en værtsfamilie, og oplev den amerikanske livsstil, idet du samtidig deler din egen kultur med dem.

 • International arbejdserfaring

  Skriv international arbejdserfaring på dit CV, få brugbare arbejdskompetencer og bliv bedre til engelsk.

 • Rejsemuligheder

  Udforsk USA med dets vidtfavnende byer og landskaber.

 • Amerikanske studier

  Tag fag, der interesserer dig, og tjen fagpoint.

 • Livslange minder

  Mød au pair venner fra hele verden, og få oplevelser, du aldrig vil glemme.