Au pair programmet

Lær mere om au pair-programmet og om, hvordan au pairs kan gøre en forskel i verden.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig for mere information!

Køn*

Hvad er au pair-programmet?

Au pair-programmet giver unge mellem 18 og 26 år mulighed for at rejse til USA på et J-1 Exchange Visitor Visa i 12-24 måneder.

En au pair bor sammen med en værtsfamilie, går i skole på et lokalt universitet og hjælper med børnepasning i hjemmet. På den måde får de mulighed for at fordybe sig i et nyt og spændende land og kultur og for at skabe minder for livet.

Au pair-programmet, som blev grundlagt i 1986, var oprindeligt et diplomatiprogram. Siden da er det vokset til meget mere end det. I dag udgør programmet en mulighed for at sprede tværkulturel forståelse og tolerance. Det er en chance for at danne relationer mellem mennesker fra vidt forskellige baggrunde. Og så giver det unge mulighed for at blive verdensborgere, rollemodeller og ambassadører for lande i nær og fjern.

Hvorfor blive au pair?

Når man tager til USA for at rejse, lære og vokse, får man som au pair også en unik mulighed for at bidrage med kulturel udveksling og på den måde berige livet for alle involverede parter. Man får en livslang indflydelse på både værtsbørn, værtsforældre, venner og samfund i udlandet.

Når du tilmelder dig au pair-programmet, bliver du en del af et fællesskab af ligesindede. Sammen former I globale familier, som kan være med til at ændre verden.

Få indblik i, hvad Cultural Care Au Pair-programmet handler om, og hvordan det egentlig er at bo som au pair i USA i et år eller mere. Au pair-livet er en spændende rejse fyldt med udforskning, eventyr og selvopdagelse - og det hele begynder med et enkelt skridt.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=gyEsO1PkW3g