At være Cultural Care au pair er en unik mulighed for at lære, udvikle dig og opleve USA på tæt hold – og som en del af vores program har du ret til en række helt specielle goder og fordele.

Følgende er inkluderet, når du deltager i programmet:

 • Global support

  Cultural Care tilbyder omfattende global support i hvert eneste led af din træning, forberedelse, ansøgning og visumproces.

 • Rejseplanlægning

  Vi dækker din returbillet! Vores team af rejsespecialister sørger for at planlægge hele din tur fra dit hjemland til din værtsfamilies dørtrin – og selvfølgelig tilbage igen, når året er omme.

 • Kost og logi

  Din værtsfamilie vil stille værelse og måltider til rådighed og vil samtidig betale dig et ugentlig stipendium på mindst $195.75 – betragt det som dine lommepenge!

 • Uddannelse

  Som au pair vil du følge undervisning efter eget valg på et lokalt universitet eller college – din værtsfamilie vil bidrage til dine studieomkostninger med op til $500 årligt.

 • Ferie

  Du har ret til 2 ugers betalt ferie – og dit J-1 visum tillader dig samtidig at forblive i USA i 30 dage efter endt ophold, så du har ekstra mulighed for at rejse og opleve USA.

Men det bedste er, at hvis du elsker livet som au pair, kan du forlænge dit ophold i USA med op til et helt år!

Uanset hvor længe, du vælger at blive, får du som Cultural Care au pair en unik chance for at udleve dine drømme i USA og samtidig udvikle dig både personligt og professionelt.