Programfordele

Oplev fordelene ved at være au pair hos Cultural Care – for eksempel at studere på et lokalt universitet, betalt ferie, mulighed for at rejse og meget mere.

At være Cultural Care au pair er en unik mulighed for at lære, udvikle dig og opleve USA på tæt hold – og som en del af vores program har du ret til en række helt specielle goder og fordele.

Følgende er inkluderet, når du deltager i programmet:

Here is what is included in your programme participation:

Global support

Cultural Care tilbyder omfattende global support i hvert eneste led af din træning, forberedelse, ansøgning og visumproces.

Rejseplanlægning

Vi dækker din returbillet! Vores team af rejsespecialister sørger for at planlægge hele din tur fra dit hjemland til din værtsfamilies dørtrin – og selvfølgelig tilbage igen, når året er omme.

Kost og logi

Din værtsfamilie vil stille værelse og måltider til rådighed og vil samtidig betale dig et ugentlig stipendium på mindst $195.75 – betragt det som dine lommepenge!

Uddannelse

Som au pair vil du følge undervisning efter eget valg på et lokalt universitet eller college – din værtsfamilie vil bidrage til dine studieomkostninger med op til $500 årligt.

Ferie

Du har ret til to ugers betalt ferie per år – og så får du med dit J-1 visum en bonusrejsemåned, så du i slutingen af dit ophold kan rejse en måned rundt i USA!

Men det bedste er, at hvis du elsker livet som au pair, kan du forlænge dit ophold i USA med op til et helt år!

Uanset hvor længe, du vælger at blive, får du som Cultural Care au pair en unik chance for at udleve dine drømme i USA og samtidig udvikle dig både personligt og professionelt.