Programgebyr og andre omkostninger

Se en opsummering af Cultural Cares overkommelige prisstruktur. Vi tilbyder dig et år i USA til en fair pris, uden skjulte omkostninger.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig for mere information!

Køn*

At være au pair med Cultural Care er en overkommelig genvej til at bo og arbejde i udlandet. Vores proces er simpel – du skal ikke betale en krone, før det er tid til at starte dine rejseforberedelser. Det betyder at du kan høre nærmere om vores program, arbejde på din au pair ansøgning og ovenikøbet lede efter potentielle værtsfamilier, helt gratis.

Som au pair med Cultural Care deltager du i et højkvalitetsprogram. Vi har over 30 års erfaring i at forberede dig inden rejsen, samt at sørge for fuld støtte under hele opholdet. Læs mere om, hvad vores succesopskrift er, og hvorfor vi i dag er verdens største au pair-organisation.

Programgebyrer 14 995 DKK

Først når du matcher med en værtsfamilie og beslutter dig for en ankomstdato, vil du blive bedt om at betale et engangsgebyr for programmet. Gebyret dækker over fly tur og retur (returfly ved fuldført program), en udvidet forsikringsdækning, support 24 timer i døgnet, samt alt forberedelsen inden du rejser afsted som au pair.

En god forsikringsdækning betyder at du kan deltage i alle de spændende aktiviteter organiseret af Cultural Care, din værtsfamilie og venner, uden bekymringer. Vi har samarbejdet med vores forsikringspartner Erika Insurance Ltd siden 1995, og sammen har vi udarbejdet en skræddersyet grupperejseforsikring, så du og din familie altid vil have ro i sindet.

Forsikringen omfatter blandt andet følgende:

 • Ubegrænset dækning af lægebehandling
 • Omkostninger til et familiemedlems flybillet i tilfælde af en nødssituation.
 • Mistet bagage og beskadigelse på ejendom/tyveri
 • Returbillet, såfremt programmet afsluttes tidligt på grund af død eller alvorlig sygdom i nærmeste familie.
 • 24 timers nødhjælp via gratisnummer

Kontakt os for mere information om forsikringen.

Både au pair og værtsfamilier skal betale et programgebyr for at deltage i dette gensidigt gavnlige kulturudvekslingsprogram. Som programdeltager påtager man sig forskellige ansvar og modtager unikke fordele. Læs mere om fordelene ved at være au pair.

Ekstra omkostninger

Vi vil i øvrigt sikre, at du er opmærksom på, hvilke ekstraomkostninger der kan opstå under rejseforberedelserne. Bemærk venligst, at disse udgifter ikke dækkes af Cultural Care, men er nødvendige for deltagelse i programmet.

 • Visa gebyr: Ca. DKK 1120 (betales til den amerikanske ambassade)
 • Straffeattest
 • Sundhedstjek hos egen læge (afhænger af hvad den enkelte læge tager for det)
 • Internationalt kørerkort: 250 DKK

Hvis du har erfaring med at passe småbørn eller tidligere har arbejdet på fuld tid med børn, tilbyder vi gunstige rabatter på programgebyret. Kontakt os for yderligere information herom.

Peace of Mind Guarantee: Special protection due to the current Covid 19 situation

We are currently offering a Peace of Mind Guarantee, which is a special protection during the current Covid-19 situation. Peace of Mind gives you an extra security during uncertain times.

If you take this guarantee you will receive a 100% refund of the program fee if any of the following conditions are met up to 30 days before your departure:

 • Your local government prohibits travel to the USA.
 • The US government prohibits travel from your country to the USA.
 • Your host family cancels the program due to concerns or sickness of Covid-19.