Cultural Care Au Pair

Au Pair i USA

For voksne og studerende i alderen 18-26

Ring til os i dag: 33 17 96 58

Ansøg allerede i dag!

Lad din drøm gå i opfyldelse allerede i dag! Har du drømt om at rejse ud i verden? Hvis du vil ansøge som au pair, er første skridt at deltage i vores gratis informationsmøde - klik på linket. Verden banker på døren, hvordan vil du åbne?

Dit næste skridt

Minder for livet

Som au pair opbygger man stærke bånd. Du vil møde mange unge mennesker fra hele verden, skabe et forhold til din værtsfamilie, som vil vare hele livet og du vil få venskaber med andre du møder i løbet af dit år.

Mød vores deltagere

Vi hjælper dig sikkert ud i verden

Cultural Care Au Pair er verdens største au pair bureau. Det betyder også, at du kan regne med vores støtte gennem hele processen fra start til slut. Vi har vores egne medarbejdere i Danmark samt et omfattende støttenetværk i USA.

Hvorfor vælge os?

Udvikle, rejse og lære

Arbejdet i udlandet vil hjælpe dig til at blive mere selvstændig og selvsikker. Du får også muligheden for at læse på et amerikansk college og muligheden for at rejse i løbet af din tid som au pair.

Lær mere om rejse og uddannelse

Det er nemt at komme i gang

Det er nemmere at blive au pair end du tror, men det første skridt er op til dig. Så tilmeld dig et gratis og uforpligtende informationsmøde for at blive klogere på programmet og dine muligheder i forhold til din fremtid!

Lad os komme i gang

Au Pair - et eventyr!

Majken, au pair i Californien

”Små børn elsker dig betingelsesløst og det mindste man gør, gør dem lykkelige, hvilket er fantastisk. Jeg havde den bedste oplevelse med disse to små vidundere. Jeg ville helt sikkert ikke have været foruden min tid med dem. Foruden alle oplevelserne med dem fik jeg også utrolig meget træning, hvilket betyder, at jeg føler mig rustet til, når jeg engang får mine egne børn. Jeg havde den bedste oplevelse i mig liv, og jeg ønsker hver evig eneste dag, at jeg kunne komme tilbage og bo med dem igen. Læs mere

Hvordan er det at være au pair?

Se flere af vores au pair-videoer her!

Kom og hør for din egen skyld

Tilmeld dig et informationsmøde

Du kan finde os her

Vester Farimagsgade 1, København V. 

Kig forbi kontoret eller giv os et kald! Vores medarbejdere i Danmark står altid til rådighed for at hjælpe dig med at udfylde din ansøgning og komme i gang med processen.33 17 96 58