Matchet med din værtsfamilie

Cultural Care Au Pair har det største netværk af værtsfamilier i USA, og du vil få mulighed for at se ansøgninger og snakke med familier, indtil du har fundet en familie, du synes, det kunne være spændende at bo og arbejde hos. Før du tager din endelige beslutning, giver Cultural Care Au Pairs matchingproces dig muligheden for at gennemse ansøgninger fra værtsfamilier med muligheden for at acceptere eller afvise tilbud fra værtsfamilier.

Ville du passe bedre ind i en aktiv familie eller en familie som elsker at læse og spille spil? Vores matching teams mål er at lave det bedste match for dig og din værtsfamilie. Til forskel for andre au pair-organisationer, som hovedsagligt bruger upersonlige onlinesystemer til at matche dig med en værtsfamilie, har vi erfarne medarbejdere i USA, som er personligt involverede i at matche alle au pairs med værtsfamilier. Vi synes, at denne personlige tilgang, som er mere fleksibel og tilrettelagt for dig, giver den bedste mulighed for at lave succesfulde match.

Hvordan foregår matching processen?

  • Når din ansøgning er accepteret, sendes den til kontoret i Boston, hvor vores placeringsledere gennemgår dine erfaringer og dine kvalifikationer.
  • Når de finder et godt match, vil du og din værtsfamilie få kontakt gennem vores onlineprofil, hvor du kan se nogle få informationer om værtsfamilien, om børnene og hvor de bor i USA.
  • Værtsfamilien læser hele din online ansøgning igennem og ser din video for at lære dig bedre at kende.
  • Hvis værtsfamilien føler, at du passer ind i deres familie, ringer de til dig for at lave et telefoninterview.
  • Efter telefoninterviewet får både du og familien tid til at beslutter jer for, om det er det rigtige match.
  • Så snart du har et gensidigt indforstået match, begynder planlægningen af din rejse.

 

Au pairs har ofte mange spørgsmål til telefoninterviewet og mange er meget nervøse for denne del af ansøgningsprocessen. Da det kan være udfordrende at have et telefoninterview på engelsk, hjælper vi dig med at forberede dig, ligesom vi gør med resten af din ansøgning. Vores bedste råd er at forberede nogle få spørgsmål, som du gerne vil stille værtsfamilien, så du kan lære dem bedre at kende, med henblik på at finde ud af om familien er det rigtige match.

Tilmeld digInformationsmøder