Din online ansøgning og video

Så snart du er blevet inviteret til et informationsmøde, vil du modtage et link til din personlige online ansøgning. En velskrevet og personlig ansøgning er den bedste måde for dig at præsentere dig selv for en kommende værtsfamilie og samtidig vise, hvorfor du er den rette for dem.

Ansøgningen giver dig mulighed for at beskrive dine børnepasningserfaringer og andre arbejds- og skoleerfaringer. Derudover kan du fortælle om dine personlige hobbyer, interesser og talenter. Udover den information ansøgningen beder om, skal du også skaffe:

  • Mindst 3 referencer, som du ikke er i familie med
  • Et personligt brev til værtsfamilien
  • Billeder af dig, som beskriver dig og dit liv
  • Et skema der udfyldes af din læge, som bekræfter, at dit helbred er godt og at det er forsvarligt at lade dig rejse til USA
  • Kopier af dit eksamensbevis, kørekort og en ren straffeattest

 

Inkluder personlige billeder, så din værtsfamilie kan lære dig bedre at kende. Du skal altid være ærlig og oprigtig i dine svar, så familien, du bliver matchet med, får kendskab til din personlighed og livsstil. 

Så snart vi har alle dine papirer, og du har fået lavet et interview, går vi igennem alt og bekræfter dine referencer.

Gå skridtet videre og præsenter dig selv i en video

Du har også muligheden for at tilføje en kort personlig video, hvor du kan ”snakke” med dine fremtidige værtsfamilier og lade dem få en bedre visuel fornemmelse af, hvem du er som person. Videoen giver dem et andet indtryk, end dét de får ved at læse din online ansøgning. Familierne har fortalt os, at de elsker videoerne og synes, det er den bedste måde at vælge au pairs på. Din video behøver ikke være nogen ”Hollywood video” og må gerne virke hjemmelavet. Husk på, at en sjov og informerende video kan gøre din ansøgning helt speciel og være grunden til, at værtsfamilierne gerne vil matches med dig. Vær ikke bekymret, hvis du aldrig har lavet en video før – vi har en online guide og mange gode eksempler til rådighed for at inspirere dig til at udfolde din kreativitet.

Tilmeld digInformationsmøder