Udvælgelse af værtsfamilier og matching

Som det største au pair-bureau i verden, tilbyder Cultural Care Au Pair dig adgang til flest værtsfamilier i USA. Vi udvælger nøje vores værtsfamilier for at sikre os, at du bliver glad og har det godt i løbet af din tid i USA. Alle værtsfamilier skal have fantastiske referencer og underskrive en bindende kontrakt, der forpligter dem til at overholde de for au pair-programmet gældende regler og reguleringer. Efter vi har verificeret familiernes referencer, vil vores erfarne medarbejdere gennemføre et interview hjemme hos familien, for at bekræfte, at de lever op til vores krav.

Enhver værtsfamilie er unik og vi har familier over det meste af USA - hver især med forskellige livsstile. De fleste bor i nærheden af en større by, mens andre bor i forstæderne eller små byområder. En eller begge forældre arbejder, og antallet og alder på børnene varierer fra familie til familie. Men der er en ting, som de alle har til fælles – behovet for fleksibel børnepasning og en oprigtig interesse i at lære om andre kulturer. Samtidig vil de lære dig om deres kultur. Mange af vores familier har haft en au pair før, og vi er ret stolte af, at 70 % af vores familier fortsætter hos Cultural Care Au Pair hvert år.

Cultural Care Au Pairs matching-system

Vores matching-proces er baseret på, at både familien og au pairen har muligheden for at læse information om hinanden og tale med hinanden. Når begge parter er tilfredse med matchet afslutter vi placeringen.

Før den endelige beslutning tages, har du muligheden for at læse værtsfamiliens ansøgning med det forbehold, at du kan acceptere eller afvise værtsfamilien. Efter du accepterer et tilbud fra en familie, vil dit lokale Cultural Care Au Pair-kontor fortsætte med at forberede dig på din tid som au pair.

Til forskel fra andre au pair-organisationer, som hovedsagligt bruger upersonlige onlinesystemer til at matche dig med en værtsfamilie, har vi erfarne medarbejdere i USA, som arbejder direkte med au pairs og værtsfamilier. Vores erfaringer viser, at denne personlige tilgang hjælper os med at sikre det mest succesfulde match og den bedst mulige programoplevelse. Vil du passe bedst i en aktiv familie, der elsker sport og udendørs aktiviteter, eller er en stille aften i sofaen med din yndlingsfilm mere dig? Vores mål er at sikre det bedste match mellem dig og din værtsfamilie.

Tilmeld digInformationsmøder