Støttenetværk i USA

Som en Cultural Care Au Pair har du adgang til det største støttenetværk i USA af alle au pair-bureauer. Det starter hos vores lokale kontor i Boston, Massachusetts og fortsætter til vores lokale kontaktpersoner (LCC). Du vil støttes af Cultural Care Au Pairs medarbejdere for at sikres, at du får den bedste oplevelse som au pair.

Din kontaktperson i USA

Når du ankommer til USA, vil en gruppe af mennesker arbejde året rundt, for at du opnår den største succesoplevelse af programmet. Den nærmeste støtte kommer fra din lokale kontaktperson (LCC), som bor i dit område og tilbyder dig her-og-nu støtte og fungerer som mentor for dig i løbet af dit år som au pair.

Din kontaktperson arrangerer månedlige møder for de au pairs, som bor i det samme område som dig, og vil også afholde særlige arrangementer, som hjælper dig til at møde andre mennesker i dit område. De er selvfølgelig også til rådighed for en-til-en personlig støtte og rådgivning, hvis du har brug for det. Her er nogle eksempler på hvad din kontaktperson gør for dig:

  • Udfører et interview med din værtsfamilie for at forberede dem på din ankomst
  • Byder dig velkommen med en indledende orientering sammen med din værtsfamilie efter din ankomst
  • Afholder månedlige møder for au pairs i dit område heriblandt sæsonsikkerhedstræning.
  • Opretholder månedlig kontakt med dig og din værtsfamilie
  • Tilbyder råd og ideer til lokale college-muligheder

Modsat andre små bureauer, kan Cultural Care Au Pair ved hjælp af vores omfattende netværk af kontaktpersoner, sikre stærke lokale grupper af au pairs, som gør overgangen til livet i USA meget nemmere for dig.

Støtte fra Cultural Care Au Pair-kontoret i Boston

Cultural Care Au Pair US har hovedkontor i Boston, hvor vores team arbejder med at støtte au pairs og værtsfamilier i USA. Det fuldt bemandede Cultural Care Au Pair-kontor er ansvarlig for dig i løbet af din tid i USA, og giver dig derfor adgang til et hold af Program Directors, som hjælper kontaktpersoner over hele landet.

Cultural Care Au Pair er til rådig hele døgnet. Til forskel for din kontaktperson og Program Director, kan du på alle tidspunkter af døgnet komme i kontakt med en Cultural Care Au Pair-medarbejder. Du kan altid få hjælp til nødsituationer med det samme.

Tilmeld digInformationsmøder