Muligheder for forsikringsdækning

Mens tur/retur flybillet, støtte i USA og basisforsikring er inkluderet i programafgiften, anbefaler vi dig, at du overvejer at tilkøbe vores udvidede forsikringspakke, som giver 100 % ro i sindet i løbet af din tid i USA. Vi har i samarbejde med vores partner, Erika Forsikring, lavet en skræddersyet forsikringspolice, som tillader dig at nyde året uden bekymringer om, at læge-nødsituationer eller ulykker skal indtræffe.

Erika Udvidet Forsikringsdækning

Din tid i USA skal være den bedste tid i dit liv. Lad ikke bekymringer om lægeregninger ødelægge det. Amerikansk sundhedspleje er ekstremt dyrt. Programmet er inklusive basis lægedækning, men den har begrænsninger. Disse begrænsninger overskrides nemt ved sygdom eller en ulykke. Hvorfor bekymre sig? Vælger du Erikas udvidede forsikringsdækning, vil du få ro i sindet, da dine regninger vil blive betalt.

Dette dækker Erika Udvidet Forsikringsdækning:

  • Ubegrænset dækning af lægeudgifter
  • Dækning af flyudgifter til et familiemedlem i nødsituationer
  • Dækning af mistet bagage, skade på ejendele eller tyveri
  • Flybillet hjem og tilbage, hvis dit program afbrydes pga. dødsfald eller alvorlig sygdom i din nærmeste familie
  • 24-timers nødsituationsassistance til toldfrit telefonnummer
  • Lavere selvrisiko
  • Hjælp fra vores medarbejdere til at udfylde og følge op på skadesanmeldelser

 

Erika Ekstra Måneds Rejseforsikringsdækning

Efter dit program, har du chancen for at rejse og opleve USA i en måned i slutningen af din tid. I løbet af denne måned, kan du sikre dig, at du er fuldt dækket. Forsikringspakken tilbyder dig i denne ekstra måned den samme dækning, som den udvidede forsikringsdækning.

Aktivitets- og Sportspakken – slå dig løs!

I løbet af dit år har du måske lyst til at deltage i mere eventyrlige aktiviteter, som ikke er dækket af den normale forsikringspakke. Der er mange spændende aktiviteter tilgængelige i USA, og din lokale Cultural Care repræsentant organiserer også sjove aktiviteter for din gruppe af au pairs. Vær sikker på, at du er dækket, så du er klar til en hvilken som helst aktivitet, du gerne vil prøve. Vil du prøve white water rafting eller hesteridning? Med vores aktivitets- og sportspakke kan du have det sjovt og samtidig vide, at du er dækket.

Tilmeld digInformationsmøder