Hvorfor vælge Cultural Care Au Pair?

Med Cultural Care Au Pair rejser du med verdens største og mest erfarne au pair-organisation. Vi har sendt mere end 100.000 unge mennesker til USA som au pairs, siden vi startede i 1989. Som en Cultural Care Au Pair, får du den bedste oplevelse med vores forpligtelse til at give dig den bedste støtte gennem ansøgningsprocessen, matchingprocessen og i løbet af din tid i USA.

Gennem mere end 25 års erfaring, har Cultural Care Au Pair ikke kun udviklet det største au pair-rekrutteringsfirma i verden, men også det største og mest omfattende støttenetværk i USA. Med mere end 550 lokale støttemedarbejdere lokaliseret over hele landet, kan du være sikker på at få det bedste lokale støttenetværk stillet til rådighed i løbet af din tid i USA. Derudover er Cultural Care Au Pair det eneste bureau, som sender au pairs til USA, med egne kontorer i alle lande hvorfra vi rekrutterer au pairs.

I forhold til andre bureauer med et blandet fokus, har Cultural Care Au Pair specialiseret sig i at sende au pairs til USA. Da vi tilbyder ét program og én destination, kan vi sikre den højeste programkvalitet i denne branche. Reglerne der omhandler au pair-programmet i USA er de mest regulerede i verden. Derfor er det vigtigt at rejse med et program, der kender til USA’s love og de gældende sikkerhedsbestemmelser for au pairs. Med Cultural Care Au Pair kan du føle dig sikker på, at vi svarer på alle dine spørgsmål om det at være au pair i USA.

Tilmeld digInformationsmøder