Mød din lokale støtte i USA

Cultural Care Au Pair’s lokale kontaktperson er en personlig kontakt for familierne og andre au pairs. Hendes arbejde er at skabe et sammenhold mellem værtsfamilierne og de lokale au pairs i det område, hvor du bor. De arbejder hårdt på at gøre programmet til den bedst mulige oplevelse for værtfamilier og au pairs. De gør det, fordi de elsker det. 

Her er, hvad de har at sige: 

Karen, LCC i Illinois

I 2007 arrangerede Karen den første Cultural Care Au Pair skattejagt, for au pairs i Chigaco området, i centrum af Chicago. Det er nu et årligt event for mere end 200 au pairs og 20 LCCs i Chicago området.
"I løbet af de sidste otte år har jeg arbejdet med over hundrede au pairs, mange af dem er jeg stadig i kontakt med via e-mail og Facebook i deres hjemlande i Latin Amerika, Sydamerika, Europa, Australien og Sydafrika. Min rolle som LCC har udvidet mit syn på verden, langt udover mine forventninger.
Da jeg har boet i mit område siden 1986 og i Lake County hele mit liv, kender jeg området ret godt. Jeg kender de bedste områder hvor vi kan rekruttere nye kvalitets værtsfamilier. Når en familie forhører sig om au pair programmet, ved jeg præcist hvor de bor, hvilken skole deres børn går i, hvilke kirke familien kommer i og hvor forældrene arbejder. Jeg kan nemt relatere til deres liv i Lake County. Dette og min oplevelse som LCC hjælper mig med at vise den fremtidige nye familie fordelene ved au pair programmet og afgøre om de vil være en passende værtsfamilie.
Mine månedlige au pair møder er skemalagt i god tid og jeg motiverer andre LCCs i området til at deltage i mine møder. Møderne er sjove, interessante og inkluderer vigtige sikkerhedsemner. Vi tager ud at bowle, deltager i velgørenheds arrangementer, besøge lokale brand- og politistationer for sikkerhedspræsentationer, er værter for et Kids First bilvask arrangement hos den lokale Ace Hardware, går i lokale parader, deltager i kvindeselvforsvarsklasser, ser en baseball, basketball eller hockey kamp, klæder os ud til Halloween, lærer førstehjælp, ser juletræsbelysningen på torvet og sommetider tager vi og drikker en kop kaffe eller spiser en pizza. Au pairs kan forvente at hygge sig til de månedlige møder og få nye venner.
Jeg har lært så meget om verden og mange forskellige kulturer. Jeg elsker at se mine au pairs udvikle sig i løbet af deres år i USA. Det er også interessant at se hvordan de modnes, bliver mere selvstændige, tilpasser sig en ny kultur og har det sjovt. I slutningen af året fortæller mange au pairs om hvor meget de har ændret sig på en positiv måde og hvor tilfredse de er med deres beslutning om, at blive au pair og hvad oplevelsen har betydet for dem."

Maria, LCC i Connecticut

Maria er tidligere au pair og har stadig kontakt med hendes værtsfamilie efter 25 år! Maria arbejder på at au pairs i hendes gruppe får samme succes og giver eksempler på hvordan alle viser hvor meget de investerer i programmet og i deres værtsfamilie.
"Efter at have arbejdet for Cultural Care Au Pair som LCC i de sidste 8 år har jeg fundet ud af at jeg stadig den passion for det kulturelle udvekslingsprogram som da jeg første gang kom til USA som au pair i 1986. Oplevelserne som jeg forsøger at skaber som Local Childcare coordinator inkluderer en succesfuld integration for au pairen i en amerikansk familie, den amerikanske kultur og nye venskaber for livet med au pairs fra hele verden.
Mit job som LCC indebærer mange ansvar, men mit favorit er at hjælpe med at starte stærke relationer mellem mine au pairs og deres værtsfamilier. For at sikre en glidende integration, mødes jeg med værtsfamilien og au pairen kort efter au pairens ankomst til USA, for også at sikre en god start på opbygningen af et stærkt forhold. Jeg forbliver i tæt kontakt med begge for at tilbyde et lyttende øre og støtte gennem deres år sammen.
Det er vigtigt for mig at mine au pairs får og deler venskaber med andre au pairs i området. For at få disse venskaber mødes vi på den lokale Starbucks hver tirsdag for at dele oplevelser og lære hinanden at kende. Der er vigtigt for au pairs at have et stort socialt netværk og au pairs i min gruppe elsker at mødes tirsdag aften, hvor jeg år efter år er vidne til, at venskaber der vil være for evigt, bliver startet, uafhængigt at grænser.
Jeg elsker også at arrangere de månedlige au pair møder, som er en del af vores au pairs kulturelle oplevelse og min grupper nyder udflugter som en Yale-Harvard football kamp, NYC skattejagt, kanotur, drive-in film, ture til en park med Halloween tema, besøg på den lokale brandstation, St. Patrick’s Day Parade og favoritten – vores årlige karaoke aften!  Det er en fornøjelse at få lov til at guide vores au pairs igennem, hvad de fleste beskriver som, det bedste år i deres liv og at holde kontakt med dem efter de er rejst hjem og høre om hvordan dette år i udlandet har givet meget mere end de havde forventet." 

Katrina, LCC in Massachusetts

Med hendes ord, når det kommer til et au pair år, jo mere du er forberedt på at give, jo mere får du tilbage. Katrina er mor til teenagere og har haft au pairs i sit eget hjem; i de sidste seksten år og fremover giver hun fantastisk støtte til hendes au pairs, før, imens og efter deres år.
"Jeg er en af de mange kvinder og mænd over hele landet som vil være din lokale støtteperson. Jeg arbejder tæt sammen med dig og din familie, for at hjælpe jer med at have et succesfuldt år sammen og gøre din oplevelse i USA positiv. Der skal stor tillid, som du har, for at komme herover og bo hos en familie som du aldrig har mødt før, men du er ikke alene – du vil have en lokal kontaktperson som mig, til at kontakte dig hvis du har spørgsmål eller problemer og vi vil introducere dig for andre au pairs i dit område, så du vil have muligheden for at få venner og tage ud og opleve noget.
Min rolle er at rekruttere og interviewe værtsfamilier, for at sikre at du opfylder vores krav til programmet og kender til reglerne og hvordan de bedst får dig til at føle dig velkommen og lærer dig alt hvad du har brug for at vide om deres familie og deres forventninger. Jeg interviewer dem personligt, tjekker deres referencer og ofte gennemgår au pair ansøgninger med dem, så de vælger en der vil passe godt ind i deres familie. Før du ankommer, kan jeg være en kilde til støtte via e-mail angående dine bekymringer eller spørgsmål og når du ankommer til familien, tjekker jeg om du har det godt og svarer på dine spørgsmål. Vi mødes også sammen med familien til et orienteringsmøde indenfor de første 2 uger, for at gennemgå programmets retningslinjer, forklarer universitets muligheder, sygeforsikring og sikrer mig at dig og din værtsfamilie har snakket om dit ansvar og regler vedrørende huset og børnene. I løbet af året kan du ringe til mig eller sende mig en e-mail eller besøge mig hvis du har spørgsmål, har brug for hjælp til college muligheder og snakker om hvilket som helst problem du end måtte have.
At være au pair er hårdt arbejde og ikke altid nemt, men hvis du er positiv og arbejder hårdt på at sætte dine værtsbørn og din værtsfamilie først, vil du få mange flere muligheder for at studere, rejse og få venner for livet. Jeg elsker at se hvor meget mine au pairs forbedrer deres engelsk og hvor moden og selvstændige de er blevet efter deres år. Jeg kan lide tanken om at jeg haft indflydelse på denne fantastiske oplevelse det kan være for dig!"

Tilmeld digInformationsmøder