Story

En ny kultur

Sådan lærte jeg at leve som en lokal

Min største motivation for at blive au pair i USA var et ønske om at bruge et år af mit liv på at være helt og aldeles nedsænket i en anden livsstil og kultur. Jeg var ivrig efter at udforske et nyt land, prøve nye slags mad, lære et nyt sprog og møde anderledes mennesker – og efter at lære, hvad det vil sige at bo i USA. Selvfølgelig var det også dejligt at arbejde med børn, fordi det er så hyggeligt og sjovt. Og selvom det også er et kæmpe ansvar, vil man med glæde påtage sig børnepasningsopgaverne hver eneste dag, hvis man elsker sit arbejde.

Inden jeg tog af sted, havde jeg læst en hel masse om andre au pairs’ oplevelser, og jeg vidste, det var noget, jeg måtte prøve selv. Jeg ledte efter et sted, der kunne blive mit nye bonushjem, og en værtsfamilie, der ville betragte mig som en af deres egne. Og så ville den uforglemmelige oplevelse ovenikøbet hjælpe mig med at blive bedre til engelsk!

Takket være min tid som au pair er hele mit liv vendt op og ned. Jeg har lært en hel masse om mig selv, som jeg ikke er sikker på, jeg ville have lært, hvis jeg var blevet hjemme. For eksempel var jeg overrasket over at opdage, at jeg er langt mere tålmodig, end jeg troede – og at jeg kan være enormt vedholdende og selvsikker som person, nu hvor jeg har prøvet at håndtere forskellige situationer på egen hånd og har skullet tage 100% ansvar for mine beslutninger.

Siden jeg kom hjem til Argentina, har jeg fået et fuldtidsjob og kan endelig flytte hjemmefra og leve mit helt eget liv for første gang nogensinde. At være au pair gav mig en uovertruffen dosis uafhængighed, selvtillid og en følelse af frihed til at gøre, hvad jeg vil med mit liv.