Au pair forsikringsdækning

Komplet rejseforsikring — designet eksklusivt til vores au pairs

Når du forestiller dig selv som au pair i USA, har du selvfølgelig ikke lyst til at tænke på, at der kunne ske noget uventet. Men hvis der skulle ske noget, skal du vide, at det hele nok skal gå, og at du vil få al den hjælp, du behøver.

Cultural Care inkluderer en skræddersyet grupperejseforsikring, der sikrer, at vores au pairs er bedst muligt dækkede under deres ophold i USA. Så hvad enten det drejer sig om behov for lægehjælp, et sygt familiemedlem eller en stjålen taske, kan du stole på vores omfattende dækning, der har en 24/7 nødtelefon som du kan nå både fra USA og dit hjemland.

I samarbejde med forsikringsselskabet har vi designet vores rejseforsikring til at give dig fuldstændig ro i sindet og dækning af meget mere end bare det højest nødvendige.

Medicinsk dækning

Ubegrænset dækning ved sygdom og ulykke*
Medicinsk behandling i USA er ekstremt dyrt, så det er vigtigt, at du har omfattende dækning under dit ophold. Dækningen inkluderer ubegrænset medicinsk pleje i tilfælde af en ny skade eller sygdom i din tid som au pair, og er langt højere en den dækning på $100.000, som de fleste andre forsikringer tilbyder.

Adgang til Aetnas velrenommerede lægenetværk
Der er næsten en million læger/hospitaler tilknyttet Aetna-netværket i USA, så du har adgang til et af landets mest vidtrækkende medicinske netværk.

Intet startgebyr ved behandling
Når du søger medicinsk hjælp fra plejepersonale, som er en del af Aetnas netværk, vil du aldrig blive bedt om at betale et indledende gebyr for behandlingen. I stedet vil regningen blive sendt direkte til forsikringsagenten, og du vil, såfremt skaden dækkes, kun skulle betale $35 i selvrisiko.

Sportsdækning — også for risikable aktiviteter
Hvis du drømmer om at prøve din yndlingssport af i USA, eller hvis du gerne vil prøve noget nyt, er der intet, der står i vejen for dig — du er fuldt forsikringsdækket!

*Undtagelser og begrænsninger gælder

Rejsedækning

Verdensomspændende ferieforsikring
Som Cultural Care au pair vi du også være dækket, selvom du rejser ud af USA (undtaget hvis du rejser til dit hjemland).

Familiedækning, hvis det utænkelige skulle ske Hvis du skulle komme ud for en slem ulykke eller sygdom under dit ophold i USA, er flybilletter og ophold for op til to familiemedlemmer dækket.

Hjemtransport i nødstilfælde
Hvis et af dine familiemedlemmer skulle gå bort/blive dødeligt syg under dit ophold, er dit fly hjem og retur til USA dækket.

Den 13. rejsemåned
Hvis du vælger at gøre brug af din 13. rejsemåned i USA, er du stadig fuldt dækket (i modsætning til hos andre selskaber).

Juridisk og ejendomsforsikring

Ejendomsforsikring
Dækningen inkluderer værdigenstande og penge. Tyveri eller skade på dine personlige ejendele vil være dækket for op til $5.000.

Juridisk og ansvarsforsikring
I tilfælde af, at du gør skade på andres ejendom og bliver pålagt at betale erstatning, kan du anmelde hændelsen som tredjepartsansvar, som er omfattet af dækningen. Du er også dækket i tilfælde af behov for juridisk assistance.