Story

Au Pair Blogs og Vlogs

Følg rigtige au pairs på deres amerikanske eventyr!

Der er ingen bedre måde at få en forståelse for livet i USA end at opleve det gennem en vaskeægte au pairs øjne. Læs deres personlige fortællinger for at få en idé om, hvordan det føles at bo hos en værtsfamilie, passe børn og finde sig til rette i et nyt hjem i et fremmed land. Du kan også lære en masse om, hvordan det er at gå på et amerikansk universitet, få venner blandt andre au pairs, rejse omkring i USA og meget mere. Følg dem på deres blogs og sociale medier for at komme helt tæt på #aupairlife!

Hayley, Au pair i Connecticut

Blog | Instagram

Jeg hedder Hayley, er 23 år gammel og kommer fra England. Jeg bor i Ridgefield, Cenneticut, hvor jeg passer 3 helt specielle børn; Cameron på 4, Avery på 3 og Beverly på 1. Mine værtsforældre hedder Gwen og Keith, og jeg kunne ærlig talt ikke have været mere heldig – min værtsfamilie er perfekt for mig.

Vanessa, Au pair i Colorado & Massachusetts

Blog

Mit navn er Vanessa, jeg er 19 år og kommer fra Tyskland. Velkommen til min blog og til mit eventyr som au pair i USA siden december 2015!

Alessia, Au pair in North Carolina

Blog | Instagram

Hej alle sammen! Jeg er Alessia, og jeg er 23. Jeg er født i Dolo (Venedig) men bor i Pauda, som en en smuk, lille by tæt på. Den ligger i det nordøstlige Italien. Jeg er sygeplejerske og færdiggjorde min uddannelse ved Paudas Universitet d. 4. april 2017. Før jeg begyndte at lede efter et job, besluttede jeg mig for at hive et år ud af kalenderen for at rejse, få nye oplevelser og udleve et eventyr: Det er derfor, jeg er blevet au pair.


Har du også en blog eller en konto på sociale medier dedikeret til dit liv som au pair? Indsend den til os her, og så kan det være, du kommer på vores hjemmeside!

Follow us on social media

To learn more about our program and connect with actual au pairs on the program, follow us on our social channels:

TikTok

Search #culturalcareambassador for TikTokers direct from the USA and follow us @culturalcare.

Facebook

Like vores Facebook side, så du kan modtage specielle tilbud og opdateringer, skrive til os i chatten, hvis du har spørgsmål, og se vores Facebook Live videoer fra nuværende au pairs, der er af sted med vores program.

Instagram

Følg os på Instagram @culturalcare — hver uge er der en ny au pair, der overtager vores konto og deler billeder og videoer fra deres #aupairlife.

YouTube

Abbonnér på vores YouTube channel for at se alverdens videoer om vores program.