Opgaver og ansvar

Tiden som au pair er en balance mellem kulturel udveksling og arbejde med børn – men det er vigtigt at huske på, at det er et fuldtidsarbejde! En au pair sørger for fuldtidsbørnepasning af værtsbørnene. I løbet af perioden som au pair vil du lege med dem, være ansvarlig for deres sikkerhed og hjælpe med andre børnerelaterede opgaver såsom at tilberede måltider og køre dem til og fra deres aktiviteter. Dit fokus som au pair skal være kvalitetsbørnepasning og at holde børnene aktiverede. Du kan også hjælpe til med husarbejde, hvis det er børnerelateret.
Au pair-ansvaret er begrænset til børnepasning og relaterede opgaver, som er bestemt af U.S. Department of State. Det forventes ikke, at du udfører andre opgaver, som ikke er børnerelaterede eller som inkluderer hårdt fysisk arbejde såsom rengøring, havearbejde eller andre typer af arbejde. Vores program beskytter au pairen og værtsfamilierne med et regelsæt.

Her er nogen af de vigtigste regler:

  • Du må max arbejde 45 timer om ugen og ikke mere end 10 timer dagligt
  • Du har ret til 1.5 fridag om ugen og en hel weekend om måneden
  • I løbet af året har du 2 ugers betalt ferie (2 uger hvor du ikke arbejder)

Det er vigtigt, at du husker på, at du som au pair vil skabe et specielt bånd med din værtsfamilie, og som et familiemedlem vil du blive spurgt om at deltage i opgaver som et almindeligt familiemedlem ville hjælpe med.

Din sikkerhed ved programmet sikres gennem U.S. Department of State. For flere detaljer vedrørende U.S. Department of State's programretningslinjer (klik her).

Tilmeld digInformationsmøder