Fordele og løn

At bo hos en amerikansk værtsfamilie og arbejde som au pair, er en oplevelse. Denne kombination af arbejde med børn, rejse og studier er ikke nem at finde. Programmet inkluderer følgende:

Flybilletter og rejse hele vejen til og fra din værtsfamilie er dækket, og programmet begynder med fire dage på ”training school” på Long Island, New York.

  • Kost og logi får du af familien, de betaler dig også $195.75 om ugen. Da du bor hos familien er dette udelukkende lommepenge!
  • Som au pair kan du frit vælge mellem fag på et lokalt college eller universitet, og din værtsfamilie betaler op til $500 USD i løbet af året til dækning af dette.
  • I løbet af dit år har du 2 ugers betalt ferie. Dit J-1 visum tillader dig også en 30 dages periode efter dit året/årene som au pair, hvor du kan rejse rundt i USA.

Du har endda muligheden for at forlænge dit ophold med 6, 9 eller 12 måneder og kan dermed tjene $10,000+ mere. Der er virkelig ingen bedre måde at kombinere arbejde med børn, studier og rejse på - at være en Cultural Care Au Pair, er en oplevelse for livet!

Tilmeld digInformationsmøder