Om vores organisation

Vi hjælper au pairs med at forfølge drømmen om livet i USA.
Want to know more?

Sign up for more information!

Hos Cultural Care Au Pair lever vi efter en simpel filosofi: Nemlig troen på, at kulturel udveksling kan gøre verden til et bedre sted. Det er vores mission at kombinere kulturel udveksling med børnepasning og berigende, øjenåbnende oplevelser, der kan gøre en livsvarig forskel for mennesker fra hele verden.

Cultural Care i USA er udnævnt til sponsor for J-1 visa-programmet fra U.S. Department of State. Det er et ansvar, vi tager alvorligt, og vi lever op til de stramme retningslinjer, vi er underlagt som officielle sponsorer. Vi gør vores ypperste for, at alle, som tager del i vores program, kan vide sig trygge og sikre. For eksempel er vi det eneste au pair-bureau i verden, der har gjort det obligatorisk for både au pairs og værtsfamilier at fremvise en ren straffeattest. Derudover er det et krav, at vores au pairs mødes personligt med vores Local Childcare Consultants på månedlig basis.

Det er vores overbevisning, at man skal have mulighed for at møde mennesker, der allerede har gennemført rejsen, før man selv kaster sig ud i livet som au pair. Derfor stiller vi omfattende træningsressourcer og forberedelsesmateriale til rådighed. Det er også derfor, vi hyrer mange forhenværende au pairs til at arbejde på vores kontorer og garanterer, at hver enkelt ny au pair får tildelt en au pair buddy inden afrejse.

Cultural Care er stolt af at trække på 30 års erfaring med at skabe livslange bånd mellem au pairs og værtsfamilier. Det er vores specialitet at fostre oplevelser for livet gennem kulturel udveksling – og vi glæder os til at kunne ændre utallige liv i mange år fremover.

Vi er et fuldt akkrediteret og tiltroet bureau, der bestræber sig på at tage en kompliceret proces og gøre den simpel ved at tilbyde støtte og råd på hvert enkelt skridt af vejen.

Hver dag arbejder vi utrætteligt på at hjælpe au pairs og værtsfamilier med at få et lykkeligt, sikkert og succesrigt år sammen som en del af vores program. Vi holder dig desuden i hånden med global support for alle programdeltagere – 24/7.

Vi er medlem af International Au Pair Association (IAPA) som deler vores vision om at styrke kulturelle bånd verden over.

Og så passer vi på dine personlige oplysninger. Hvis du vil læse vores privatlivspolitik, så klik venligst her.